Om meg

Bildet mitt
Jeg er ei dame fra Åmot i Modum som er veldig interessert i håndarbeide. Har alltid likt å strikke og brodere, men de siste åra har det gått mest i strikking. Jeg liker å prøve meg på små og store prosjekter. Arbeidene havner stort sett hjemme hos familie og venner. Ser du noe du liker? Ta gjerne kontakt, så kan jeg lage på bestilling! Denne bloggen blir nok mest prega av strikkeprosjektene mine, men det vil nok av og til også "snike seg inn" andre ting jeg driver med.

torsdag 12. april 2012

NOK EN PUTE

Her kommer nok en pute i setesdalsmønster.  Ikke lett å se fargen på bildet, men den er i mellombrunt og offwhite.  Det er sønnen min og samboeren hans som skal få den her.  Den passer fint i den brune sofaen deres.

Egentlig hadde jeg nå tenkt å strikke en genser til meg selv, men siden garnbutikken jeg handler i ikke hadde fått inn fargen jeg skulle ha, må jeg begynne på noe annet.  Kan jo ikke være uten strikketøy, så i morgen kjøper jeg inn garn for å strikke et trekk til en puff.  Det er dattera mi som har bestilt trekk i setesdalsmønste til to puffer.  Jeg har tidligere strikket to puter til henne i samme mønster og alt dette skal få plass på det nye kjøkkenet hennes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar